24/01/2022<span style='color: #bbb'> a las 13:29</span> - Paiporta entrega la recaptació de la Sant Silvestre solidària i virtual a Creu Roja i Càritas 24/01/2022 a las 13:29

Paiporta entrega la recaptació de la Sant Silvestre solidària i virtual a Creu Roja i Càritas


Les persones guanyadores del concurs fotogràfic també recullen els seus premis a l’Ajuntament

La Regidoria d’Esports ha realitzat recentment l’acte d’entrega de les donacions de l’última Sant Silvestre solidària de Paiporta, que enguany s’ha celebrat de manera virtual donada la situació sanitària del passat mes de desembre.

Ambdues entitats del tercer sector, dedicades a l’atenció de l’emergència social, varen recollir els xecs, cadascuna amb la meitat del total recaptat de banda de les més de 150 persones participants en la prova d’enguany.

De la mateixa manera, també varen assistir a l’acte les persones guanyadores del concurs fotogràfic en xarxes socials promogut des de l’Ajuntament per a incentivar la participació, i varen recollir els seus premis, gentilesa de la immobiliària local Ciencasas.

A l’acte varen assistir l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora d’Esports, Marian Val, el regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut, Rafa Gadea, i altres membres de la corporació municipal. Totes i tots varen agrair la participació de la ciutadania, de la mateixa manera que ho varen fer Cáritas i Creu Roja amb les donacions dels i les participants.