03/06/2024<span style='color: #bbb'> a las 15:56</span> - Paiporta implanta un nou sistema gratuït de reserva d'instal·lacions esportives 03/06/2024 a las 15:56

Paiporta implanta un nou sistema gratuït de reserva d'instal·lacions esportives


Les reserves i inscripcions es realitzaran a través de l'aplicació Sporttia

La regidoria d'Esports en col·laboració amb l'àrea d'Informàtica de l'Ajuntament de Paiporta ha renovat el sistema de reserves d'activitats i pistes per al Poliesportiu Municipal. La implantació del nou sistema de gestió d'instal·lacions Esportives del Poliesportiu Municipal, així com d'inscripcions a activitats i reserva de pistes, “amb la finalitat de donar una major comoditat a la ciutadania per a realitzar estos tràmits, ja que es podran realitzar des d'un ordinador o dispositiu mòbil, evitant així desplaçaments” explica la regidora de l'àrea d'Informàtica, Mª Jesús López.

Es tracta d'una nova Aplicació que està disponible tant per a Android com per a iOS que estarà disponible de manera gratuïta per a tota la població a partir del pròxim dilluns 3 de juny. Des de l'àrea d'Esports es proporcionarà a la ciutadania informació sobre com realitzar estos tràmits, ja siga en la mateixa oficina, telefonant al 951 01 08 72 o a través de la web municipal i les xarxes socials de la regidoria i del Consistori.

“Este canvi respon a una necessitat dels usuaris del Poliesportiu que fan ús d'este servici i que, a partir d'ara, tindran en una sola App l'accés als horaris i reserva d'activitats i pistes esportives respectant els estàndards actuals quant a accessibilitat, usabilitat, format de llenguatge, interoperabilitat i protecció de dades” explica María Sanchís, responsable del departament d'Informàtica. Per part seua, la regidora d'esta àrea, MªJesús López, detalla les millores que notarà l'usuari i també el personal del Poliesportiu. “Amb la nova aplicació, tant la població com els treballadors tindran accés tant al pagament com a la gestió de pistes esportives i, com a novetat, també es podran reservar la resta d'activitats esportives del poliesportiu i la piscina. Això facilitarà la fluïdesa i el control d'accés als espais esportius” afirma la regidora.

Els usuaris que ja estigueren donats d'alta en l'anterior sistema rebran un correu personal amb l'explicació i els passos necessaris per a fer el canvi. “Està programat perquè l'usuari accedisca al nou sistema en un parell de senzills passos a través de diferents dispositius, tauletes, mòbils i ordinadors, ja que l'aplicació compta amb un ‘responsive’ adaptat als diferents formats” explica el responsable d'Esports del Poliesportiu, Luis Tierno. Per part seua, la regidora de l'àrea d'esports afirma que este nou sistema permet configurar els diferents espais de les instal·lacions del poliesportiu amb horaris, festius, horaris especials, horaris d'enllumenat, etc.