13/07/2020<span style='color: #bbb'> a las 14:20</span> - Paiporta incorpora sis efectius del programa d'ocupació per a treballadors agrícoles 13/07/2020 a las 14:20

Paiporta incorpora sis efectius del programa d'ocupació per a treballadors agrícoles


Durant dos mesos, es dedicaran a la conservació i desbrossament del barranc, els horts urbans i els camins agrícoles de la localitat

L'Ajuntament de Paiporta ha incorporat aquest dilluns a sis treballadors del programa d'ocupació per al sector agrícola, que es dedicaran a la conservació i desbrossament del barranc, els horts urbans municipals i els camins agrícoles de la localitat durant els pròxims dos mesos.

Aquest programa del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) permet a treballadores i treballadors del camp tindre treball en èpoques en què, pels ritmes propis del camp, resulta complicat trobar-ne al seu sector. La inversió total en aquest programa ascendeix a 28.203,25 euros.

L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, i la regidora d'Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, han donat la benvinguda als treballadors beneficiaris del programa en el seu primer dia de treball al propi Ajuntament.