25/05/2023<span style='color: #bbb'> a las 11:25</span> - Paiporta ofereix un bus gratuït als estudiants per a fer l'EBAU a València 25/05/2023 a las 11:25

Paiporta ofereix un bus gratuït als estudiants per a fer l'EBAU a València


La Regidoria d'Educació de Paiporta oferirà un servei d'autobús gratuït per a poder portar a l'alumnat els dies que es realitza l'EBAU, i facilitar així el trasllat a València per a realitzar la prova d'accés a la Universitat. Aquest autobús eixirà de l'Auditori Municipal de Paiporta, a les 8:00 hores del matí, els dies 6, 7 i 8 de juny, que són els triats per a realitzar els exàmens.

L'alumnat de 2n de Batxiller de Paiporta, tant de l'IES Andreu Alfaro com de l'IES La Sénia està convocat per a fer aquestes proves. Entre els dos centres sumen un total de 110 alumnes que faran les esmentades proves que determinaran els seus futurs estudis en la Universitat. Amb la finalitat de facilitar-los una assistència segura i amb temps suficient i evitar possibles incidents, disposaran de transport gratuït des de Paiporta fins a la Universitat Politècnica de València, lloc on es realitzen els exàmens.

Amb aquest servei, l'Ajuntament de Paiporta pretén facilitar el desplaçament als alumnes de la localitat, garantit un transport directe i sense retards que puguen perjudicar la celebració de l'examen i donant també tranquil·litat a les famílies afavorint la conciliació laboral. La Regidoria d'Educació ha atés les inquietuds i demandes tant dels centres educatius, com de les famílies representades en l'Ampa dels dos instituts.