25/08/2020<span style='color: #bbb'> a las 10:25</span> - Paiporta reforça la neteja i desinfecció dels centres educatius per al començament del nou curs escolar. 25/08/2020 a las 10:25

Paiporta reforça la neteja i desinfecció dels centres educatius per al començament del nou curs escolar.


El personal de neteja de ESPAI ha avançat la seua tornada al treball amb l’objectiu de tindre els centres preparats  per a l'1 de setembre.

L'empresa pública ESPAI ha començat els treballs de neteja i desinfecció dels centres educatius de Paiporta per a garantir un inici escolar segur enfront de la Covid-19.

Aquests treballs vénen marcats per la necessitat d'un augment de la higiene en els espais comuns, especialment, en els centres educatius. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha dut a terme un important increment pressupostari, la qual cosa permetrà la contractació de 18 persones i l'ampliació de les jornades laborals reduïdes per a reforçar la plantilla de neteja de ESPAI.

L’Ajuntament garantirà amb aquest increment les necessitats de neteja marcades per les autoritats sanitàries durant tot el curs escolar, responent així a les peticions expressades pels centres educatius de la localitat amb l'objectiu de reduir el risc de contagi de la Covid-19.

El regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, ha afegit que "L’Ajuntament està fent un gran esforç en la neteja i manteniment dels espais públics en tota la població des de l’inici de la pandèmia, s’ha reforçat el servei de neteja viària i, a més, hem posat en marxa un servei extraordinari de vesprades amb el camió cisterna. Especialment anem a actuar en els centres educatius per a mantindre un servei de neteja permanent en tots els centres educatius d’infantil i primària públics en tot l’horari lectiu a més de la neteja ordinària. Durant les  pròximes setmanes l’empresa pública ESPAI contractarà a tot el personal necessari”.