Paiporta Opina

Acudeix a la plaça perquè escoltem les teues propostes, idees i suggeriments per a millorar Paiporta. Comparteix amb l’alcaldessa i el govern municipal els teus problemes, inquietuds i visió de Paiporta.

La Regidoria de Participació Ciutadana posa en marxa aquesta campanya de govern obert i cogovernança que acostarà a l’alcaldessa de Paiporta i al govern municipal als barris de la localitat.

‘Paiporta Opina’ és una ambiciosa campanya de Participació Ciutadana que des de l’àrea s’ha estat preparant al llarg dels últims mesos, amb l’objectiu d’escoltar a la població paiportina en un exercici de govern obert i escolta activa, al mateix temps que s’acosta l’administració local a la ciutadania i es polsa l’opinió de la gent.

L’alcaldessa estarà present al punt d’informació, instal·lat en una carpa mòbil, per a intercanviar opinions, sentir propostes, idees i suggeriments per a millorar Paiporta. L’agenda per a la jornada inclourà visites a associacions i entitats locals. Així mateix, es convidarà a la ciutadania a omplir uns qüestionaris que ajudaran al consistori a conéixer millor les propostes ciutadanes per a millorar els barris paiportins.

 

La carpa de 'Paiporta Opina' ha acostat a la plaça del Mercat l'Ajuntament, escoltant les opinions, suggeriments i inquietuds del veïnat sobre el seu barri. A més, l'alcaldessa Maribel Albalat ha aprofitat l'ocasió per a visitar les seus de Noves Am@s de Casa, Tyrius i la Llar de la Tercera Edat.

 

En la seua segona trobada amb la ciutadania de Paiporta la Regidoria de Participació Ciutadana acostava la campanya 'Paiporta Opina' a la plaça Xúquer per a recollir les enquestes i les propostes de millora del seu barri de paiportins i paiportines, en una jornada en la qual ha destacat especialment la presència i participació de xiquets i xiquetes de Paiporta que, a través dels seus dibuixos, han plasmat com els agradaria que fora el seu entorn.