PaiportART
Circuit d'art urbà

L'Ajuntament de Paiporta posa en marxa la iniciativa PaiportART, el circuit d'art urbà de la localitat.

Impulsat per la Regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, amb el suport transversal de les àrees d'Igualtat i de Joventut i Esports, PaiportART es marca com a objectiu fonamental donar veu als murs de la localitat, a través de les mans d'artistes urbans, per a expressar missatges en favor de la igualtat, la protecció del medi ambient o el consum de proximitat.

PaiportART també és treball colze a colze amb les escoles, i implicació total de les comunitats educatives. Molt prompte descobrirem les pròximes actuacions.

Obres

 

El mural:
'261 K. Switzer'

L'any 1967, Kathrine Switzer va ser la primera dona que va participar oficialment en una marató. Es va inscriure amb un pseudònim i va ser agredida per un membre de la direcció en el curs de la marató, però ella no es va rendir i els seus companys la van ajudar a continuar fins al final.
Més informació

L'autora:
Barbiturikills

També coneguda com Doña Bárbara, nascuda a València al 1972, és una artista urbana que forma part del Col·lectiu XLF. És coneguda per la figura del conill rosa, que porta dibuixant des de 2005, i que ha incorporat a campanyes com la de #JoveResponsable.
Més informació

Foto: Verlanga.com

Media:
Coneix-lo millor

Ubicació:
On està?

Al carrer Literat Azorín S/N, Paiporta