23/06/2020<span style='color: #bbb'> a las 14:54</span> - Participació Ciutadana llança la campanya “Gràcies Paiporta” per reconéixer el voluntariat i solidaritat de la seua ciutadania 23/06/2020 a las 14:54

Participació Ciutadana llança la campanya “Gràcies Paiporta” per reconéixer el voluntariat i solidaritat de la seua ciutadania


La campanya inclou un vídeo d'agraïment difós en les xarxes socials i pantalles de l'Ajuntament, la seua difusió en el Portal de Participació Ciutadana o la col·locació de cartelleria en el municipi

La Regidoria de Participació Ciutadana de Paiporta ha posat en marxa una campanya amb la qual pretén agrair i reconéixer l'esforç i implicació mostrada per la seua població al llarg de tots aquests mesos davant la crisi deslligada per la Covid-19.

A través de “Gràcies Paiporta” l'àrea vol reconéixer i agrair tota l'ajuda i col·laboració ciutadana brindada per la població paiportina, tant de manera voluntària i anònima com a través del teixit associatiu de la localitat.

“La població de Paiporta ens ha donat una gran lliçó. Han sigut tal la col·laboració i solidaritat que ha mostrat la ciutadania que la millor manera de mostrar el nostre agraïment des de Participació és amb aquest vídeo que reflecteix aquesta gran tasca en a penes una xicoteta mostra en imatges”, ha manifestat la regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos.

A través d'un arc de Sant Martí, convertit al llarg d'aquesta crisi sanitària en símbol d'esperança i optimisme, i un “Gràcies Paiporta” en majúscules, la Regidoria reconeix tot aquest esforç, implicació i treball dur, fent-lo visible per a tota la població de Paiporta amb la col·locació de cartelleria en els panells municipals, la difusió del vídeo en xarxes socials i canals de l’Ajuntament, així com en el Portal de Participació Ciutadana.

Tant el moviment associatiu paiportí com la ciutadania anònima de la localitat, de manera voluntària, altruista i espontània, s'ha anat sumant a un moviment d'ajuda, solidaritat i col·laboració que ha permés, en el pitjor moment d'aquesta crisi sanitària, fer arribar als que més ho necessitaven material sanitari (mascaretes o pantalles protectores d'impressió 3D), brindar-los ajuda en el transport i desplaçament o, en definitiva, facilitar-los el seu dia a dia.

“La crisi sanitària ha reforçat i activat de la millor manera possible el teixit associatiu de la nostra localitat. Són molts els exemples d'associacions, col·lectius i persones particulars del nostre poble que han prestat la seua ajuda, des de les Falles de la localitat fins a empreses locals, AMPAs, costureres voluntàries i moltes altres persones anònimes”, ha afegit l'edil.