29/11/2019 - Protecció Civil de Paiporta cumpleix 25 anys 29/11/2019

Protecció Civil de Paiporta cumpleix 25 anys


Per a commemorar aquesta data tan senyalada dimecres que ve, 4 de desembre, l'Auditori Municipal de Paiporta acollirà una gala de celebració

Protecció Civil de Paiporta celebra els seus 25 anys en aquest 2019. Per a commemorar aquest quart de segle de vida dimecres que ve, 4 de desembre, l'Auditori Municipal de Paiporta acollirà una gala de celebració en la qual es reconeixerà la labor d'aquest cos de voluntariat, així com es farà un especial esment als seus membres més destacats i veterans.

També com a part de la celebració d'aquests 25 anys de vida, Protecció Civil realitzarà diverses accions i activitats al llarg de la setmana. Destaca la campanya de captació que es durà a terme per les diferents places de Paiporta per a ampliar amb nou voluntariat les places del grup.

“Els voluntaris i voluntàries que formen Protecció Civil Paiporta realitza una gran labor i s'esforcen al màxim en la gestió dels diferents dispositius de seguretat i muntatge en tots els esdeveniments, d'índole molt variada, que s'organitzen a Paiporta. En el dia a dia del poble el seu treball també resulta fonamental, per això aquest reconeixement és més que merescut, i dimecres que ve estarem acompanyant-los per a mostrar-los el nostre agraïment”, ha manifestat el regidor d'Interior, Vicent Císcar.

Entre les labors habituals que realitza el grup de voluntaris i voluntàries col·laboren en el SEP (servei d'emergències de Paiporta), s'ocupen dels trasllats en ambulància de pacients i persones amb dependència i treballen en general pel benestar de veïns i veïnes.

La gala de celebració del seu 25 aniversari tindrà lloc el dia 4 de desembre, a les 19.30 hores, a l'Auditori Municipal de Paiporta. L'assistència està oberta a tot el món.