MESA COMUNITÀRIA FRONT A LA SOLEDAT NO DESITJADA

La Mesa Comunitària Front a la Soledat No Desitjada naix de l'impuls de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Paiporta i del centre de salut de la localitat, com una resposta social front a la problemàtica de les persones que se senten soles.

Està formada per diferents entitats ciutadanes i associacions del poble, com l’Associació Democràtica Local de Jubilats i Pensionistes, Creu Roja, Nova Associació Ames de Casa, Associació d’Alumnes del Centre de Formació de Persones Adultes, Caritas La Inmaculada – Sant Jordi, Grup Scout Gaia, Bolilleres Paiporta, Banda Primitiva de Paiporta, Unió Musical de Paiporta, Associació El Barranc, Junta Coordinadora de Moros i Cristians i InterAMPA.

La soledat és un problema social i comunitari de primer ordre en l'actualitat, i afecta tant a persones majors com a joves, homes, dones i persones migrants.

La Mesa ha presentat una campanya dirigida a la ciutadania en general, tot i que està focalitzada en comerços locals i associacions, per a que alerten de l'existència de persones que se senten soles, i se les puga ajudar. S'ha d'enviar un correu electrònic a soledatnodesitjada@paiporta.es, i el departament de Benestar Social o la pròpia Mesa actuarà per a trobar una solució.

Representants de les entitats que formen la Mesa Comunitària Front a la Soledat No Desitjada, durant la Setmana de la Salut