05/05/2023<span style='color: #bbb'> a las 15:41</span> - Tota una setmana de d'espectacles per als xiquets i xiquetes de Paiporta amb Anem al Teatre 05/05/2023 a las 15:41

Tota una setmana de d'espectacles per als xiquets i xiquetes de Paiporta amb Anem al Teatre


Han passat per l'Auditori Municipal 2511 xiquetes i xiquets gràcies a la campanya teatral intermunicipal Anem al Teatre

Hui finalitza a l'Auditori Municipal de Paiporta la campanya Anem al Teatre 2023. Durant l'última setmana, tot l'alumnat d'ensenyament infantil i de primària de tots els centres educatius de la localitat han passat per les butaques per a assistir a una representació teatral. En total 2511 xiquetes i xiquets d'Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat acompanyats de les seues mestres i mestres.

L'alumnat d'infantil va veure "Pau i Fique" de Mira Rosana. El primer cicle de primària va assistir a "Akashia" de ‘El cau de l'unicorn’. Els xiquets i xiquetes del segon cicle de primària van gaudir de "Clic" de ‘Jm Gestió Teatral’. I els i les més majors, els del tercer cicle de primària, han pres consciència mediambiental amb "Plàstic" de ‘La família política’.

L'objectiu d'aquesta campanya és facilitar l'accés a la població infantil i juvenil dels nostres municipis a un teatre de qualitat i sensibilitzar els escolars en l'activitat teatral contribuint a fidelitzar nous espectadors. “Aquest tipus d'iniciatives ofereix al sistema educatiu instruments que reforcen el desenvolupament dels seus programes de formació” explica la regidora de cultura, Esther Torrijos.