16/03/2023<span style='color: #bbb'> a las 16:13</span> - Tornen les mascletaes al llit del Barranc 16/03/2023 a las 16:13

Tornen les mascletaes al llit del Barranc


Ahir va ser la primera mascletà que s'ha disparat en la que era la seua ubicació tradicional en el llit del Barranc. Va ser nocturna, emotiva i plena de germanor a càrrec de la Falla Sant Antoni (Pirotècnia Valenciana). Hui a les 14 h. hui ha sigut la primera diürna també en el llit del Barranc a càrrec de la Falla Avinguda Francesc Císcar plaça l'Església (Pirotècnia Gironina)

Gràcies a la tramitació de la Regiduria de Cultura, a partir d'ara es podran disparar les mascletaes des del llit del Barranc en festes.

  • 17 de març a les 14 h: Falla Jaume I (Pirotècnia Gironina)
  • 18 de març a les 14 h: Falla Verge dels Desemparats Dr. Fleming i Adj. (Pirotècnica Global Foc)
  • 19 de març a les 14.30 h: Falla Plaça de Cervantes (Pirotècnia Gironina)

I aquesta vesprada serà el lliurament de Premis de les Falles 2023 a l'esplanada de l'Auditori Municipal a les 18.30 h. A l'acte acudiran totes les Falles, la Junta Local fallera, l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora de Cultura, Esther Torrijos, a més d'altres membres de l'equip de govern, veïns i veïnes de Paiporta i tot aquell que vulga acostar-se a aquest gran esdeveniment de les nostres Falles.