26/01/2022<span style='color: #bbb'> a las 14:51</span> - Finalitzats a Paiporta els murals del certamen d’art urbà per la igualtat 26/01/2022 a las 14:51

Finalitzats a Paiporta els murals del certamen d’art urbà per la igualtat


Els tres murals corresponents al certamen d’art urbà Encara Jiménez situats a Paiporta ja estan finalitzats. Els últims dies, les i els artistes han donat els últims retocs a les obres, situades als pilars del Pont Vell, i els carrers Montcada i Jaume I.

El certamen, organitzat per pintures Blatem baix el lema ‘Pintant a la dona emprenedora’, ha omplit Paiporta i altres 9 localitats d’art urbà en homenatge a dones rellevants del món de la política, l’economia, la cultura, la ciència i l’art.

En el cas de Paiporta, als murals es poden veure figures com la poderosa i influent portuguesa del Segle XVI, Gracia Nasi, la inventora del llibre electrònica, Ángela Ruiz Robles o la fundadora i CEO de Canva, Melanie Perkins, a més de la primera dona en dirigir una comandància de la Guàrdia Civil, Silvia Gil, la fotoperiodista premi Pulitzer, Susana Vera, la responsable de Dulcesol, Victoria Fernández, la política Clara Campoamor o l’advocada Victoria Kent.