Què és l'Oficina Verda?

L'Oficina Verda de Paiporta és un servei públic i gratuït d'atenció personalitzada amb cita prèvia en el qual es proporcionen a la ciutadania eines per a millorar el seu ús energètic i de subministraments mitjançant la generació d'hàbits per a la sostenibilitat, alhora que s'expliquen els canvis contractuals necessaris, i com dur-los a terme amb èxit, per a reduir al màxim l'ús energètic de cada família o unitat de convivència atesa.

No oblides portar la teua factura elèctrica!

Demana cita prèvia en aquest enllaç a través de l'opció 'Medi ambient'

 

Horaris i cita prèvia

Demana cita prèvia en aquest enllaç a través de l'opció 'Medi ambient'. L'atenció es realitzarà a l'Ajuntament.

 

 

 

Tallers participatius

Estalvi en la contractació i mesures d'eficiència energètica. Entén la factura de la llum.

Les polítiques d'estalvi i eficiència energètica són una manera de reduir la despesa corrent alhora de lluitar contra els greus problemes mediambientals actuals. L'energia més barata és la que no es consumeix i uns hàbits de consum responsable constitueixen la millor de les eficiències. 

A més, en un mercat tan canviant i complex com l'elèctric,  l'usuari final és el que es troba en una situació de major feblesa, en estar en l'últim punt de la cadena de subministrament.

Per això, volem ajudar-te a aconseguir aqueix estalvi energètic, ensenyant-te a detectar on pots utilitzar millor la teua energia, realitzant un diagnòstic que ens mostre el per què d'aqueixa situació, per a després proposar-te solucions perquè estalvies energia i diners.

Per a això et convidem els tallers participatius sobre facturació de subministraments, que et conduïsquen a tindre un control eficient de l'ús de l'energia i una gestió intel·ligent de la contractació del subministrament que done lloc a una reducció substancial de les despeses en les factures energètiques.

A través del qual aprendrem a fer un ús responsable de l'energia per tres vies:
- Ajustos en la contractació dels mateixos per a reduir al màxim els pagaments sense reduir el confort.
- Ús eficient a través de l'aplicació del coneixement adquirit.
Aplicació de micro-mesures d'eficiència en la seua llar.

La gestió eficient dels recursos és vital. Aprenguem junts!

 

 

Guia d'estalvi energètic sostenible
Fes clic en la imatge per a descarregar-la

Guia fàcil d'autoconsum ciutadà
Fes clic en la imatge per a descarregar-la