Regidoria de Benestar Social, Igualdad i Salut Pública - Ajuntament de Paiporta

Missió
Desenvolupar amb la major eficàcia i eficiència les competències municipals en matèria de serveis socials i salut pública.

Visió
Els nostres esforços van encaminats a promoure una Paiporta inclusiva, en la qual totes les persones tinguen els mateixos drets i oportunitats amb independència de la seva situació econòmica i social; en la qual les seves diferències siguen respectades i les seves necessitats bàsiques cobertes de manera que puguen triar la forma de vida que lliurement que es proposen. I una Paiporta que promoga la salut en tots els àmbits de la vida i entre tots els grups de població, amb especial atenció a la infància i les persones majors.

Principis d'actuació
L'Àrea la conformen un conjunt de professionals compromeses amb el seu treball, amb experiència reconeguda i que s'esforcen per atendre de la millor manera possible les necessitats de les persones usuàries dels serveis que aquesta àrea municipal proporciona.
Les professionals desenvolupen el seu treball sota els principis de no discriminació, atenció immediata a les situacions d'urgència, imparcialitat en el tracte, atenció individualitzada quan és necessària i prevenció i promoció col·lectives del benestar de les persones.

 


 

 


Serveis
Els serveis prestats són els següents: